Jävla fackskit

Mitt fackförbund har idag dragit 533:- från mitt konto. Jag är en student som får typ 7300:-/månaden. Av det ska jag alltså betala 533:- till facket! Det är ju fan helt sjukt!! De har ju ändå tagit bort studerandevilkoret för a-kassan så jag kommer ändå inte få ut en enda krona! Är det verkligen värt att vara med då?! Jag ska ringa imorrn under de få korta sekunder som de ha telefontid. Jag ska vara arg och jag ska kräva en ruskigt bra anledning att fortsätta vara med. Annars går jag ur där och då.

SÅ DET SÅ!

Onsdag

Har just läst ut kursboken vi ska ha läst till imorrn; Sagan om mig själv av Gunilla Linn Persson. Riktigt, ruskigt bra! Läs!

Sitter nu och skriver respons på tre texter som jag fått av klasskamrater. De är kul att läsa vad andra skrivit och hur andra tolkat en uppgift. Fastnar för små ord, små fraser i texterna som jag bara älskar.
Ska försöka få gjort alla uppgifter så snart som möjligt idag för att sen ge mig ut på stan o kolla lite grejer som jag behöver. Eller behöver och behöver :P Vill ha :) Ska handla lite frukt och sånt att äta på tåget också för imorrn åker jag hem!! Det kommer bli den mysigaste helgen på hela jäkla vintern! Jag längtar så mycket!

Och för ett tag sen läste jag två vänners resedagböcker. De har just anlänt till Nya Zeeland. Och jag längtar tillbaka. Jag vill vara där igen. Jag vill också hoppa fallskärm, jag vill också kolla på kokande lera och jag vill också åka Magicbuss.

Påskhelgen kommer de hem och det kommer bli den största och bästa festen staan någonsin skådat. PEPP!

Koncentrationssvårigheter...

Har suttit halva dagen och stirrat på min textuppgift. Det står verkligen stilla. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att få den att rulla vidare. Kan av olika anledningar inte koncentrera mig så bra! Så nu har jag gett upp den för ett tag, tagit en dusch och gjort mig iordning. Ska ge mig ut på stan för att shoppa lite grejer som jag behöver och kanske en och annan som jag inte behöver :P

Ska bli skönt med lite frisk luft också. Kan behövas.

Ååå :)



Längtar

129292-18
Hallonett.

Lördagsfestligheter

Gårdagskvällen spenderades med fest till Melodifestivalen på tv (vilket skämt för övrigt) och sedan ölspelet med ett gäng glada grabbar. H, C och S lyste som de klaraste stjärnor och förgyllde kvällen som aldrig förr. Jag har sällan haft så underbart kul som jag hade igår! Tack tjejer! Hamnade på Nivå som var riktigt bra bortsett från idioten de placerat vid dörren. Om man inte kan hantera lite stress ska man inte ha ett arbete som kräver hantering av fulla människor. Enkel logik.

Avrundade på McDonken med ätande av smaklös mat och spännande stammisar.

Idag har vi gjort den effektivaste rundvandringen av IKEA någonsin och jag hann med ett snabbt inhandlande av två krukor, en lampa, ett rivjärn och en potatisskalare. Allt vad en student som jag behöver med andra ord. Eeh.

En fråga: Varför väljer alla pizzerior i Gävle att ha stängt en söndag? Snälla förklara det för mig för jag kan nämligen inte komma på en enda bra anledning.

Hoj.

Var börjar ditt liv?

Sitter och jobbar med en text till kursen jag läser. Vi har fått i uppgift att svara på frågan "Var börjar ditt liv?". Vi får skriva om vilket tillfälle eller vilken händelse som helst, utom befruktningen som skapade oss eller dagen vi föddes. Jag kan alltså välja att skriva om när mina morföräldrar träffades, när mina föräldrar gick på sin första dejt eller någon händelse i mitt eget liv som haft stor effekt på fortsättningen av mitt liv.

Jag har börjat på en text. Den handlar om dygnet innan, och de första minuterna av, en resa jag gjort. En resa som påverkat mig och mitt liv på så många sätt att jag inte ens kan förstå. En resa som visat mig mycket av vad som är viktigt i livet och vad jag är faktiskt är kapabel till. Den har visat mig vilken kärlek som övervinner allt och vilken kärlek man inte alltid kan räkna med. Den har förändrat mitt liv och mitt sätt att leva. Men framför allt har den visat mig att jag kan och jag vågar.

Var börjar ditt liv?

Fredagkväll

Var och kollade in Korpen idag. Måste komma igång med träningen, blir knäpp annars och jag börjar bli less på World Class' snobbattityd. Korpen känns mer som min grej! Fick ett "prova-på" kort och tänker gå dit i veckan som kommer för att se hur det verkar. Om det ser bra ut blir det att köpa träningskort direkt. Jag är peppad! Hoppas bara att min förkylning ger med sig så jag kan träna ordentligt.

Väntar bara på att H och C ska komma nu, de är på väg hit från tågstationen. Sen blir det att sova, jag är helt utmattad. Har ingen ork i kroppen med den här hostan.

Får se om det blir en sväng till IKEA imorrn eller vad det blir.

Fest imorrnkväll i alla fall. Kommer vara folk överallt med Melodifestivalen i stan o allt!

Godnatt!

This conversation is over

Mulet idag igen. Jag funderar på att ge mig ut på en promenad, komma igång lite. Jag får inget gjort om jag bara ska sitta här och stirra. Ja, en liten promenad, lite middag och sen plugg ikväll. Lagom. Kanske fixa en film?


Inget är för evigt och det blir alltför sällan som var väntar sig.
Var tacksam för det du fått och njut av det du har.

Och så en tesked irritation

H och C har just stuckit till Uppsala för att träffa en kompis över dagen, kommer tillbaka ikväll. Ska passa på att plugga och förbereda lite inför den skrivuppgift jag ska lämna in i nästa vecka. Låg och skrev lite inatt, blev jätteinspirerad just när jag lagt mig och skrev några sidor. Är riktigt nöjd med det som kom fram. Men när jag skulle fortsätta på den imorse blev det bara fel. Jag skriver nog bäst i sängen när jag ska sova (verkar det som) Ska se hur den känns ikväll.

Igår gjorde vi tacos o kollade film. Riktigt härligt.

Klipptid bokad. Yes.

Torsdag

Vaknade klockan sex imorse av att det knackade på dörren. C och H hade anlänt. Kul kul! Det var hurtiga och överpigga och som alltid lika glada. De däckade dock rätt fort när de väl fått sig i säng.
Själv har jag haft lektion, träffat vår nya lärarare för Litterär gestaltning, Anna Jörgensdotter. Det kommer bli bra. Jag blev peppad på lektionen idag :)

Nu ska vi strax ge oss iväg till stan för att käka lunch!

Underbart väder idag!

Syskonkärlek och trångbott studentrum

Madrassen är uppblåst, bäddad och klar. Gummistanken från den bankar på min hjärna och vill döda den lite. Jag försöker ignorera det. Har fortfarande inte fikat. Men jag pratar med min kära bror på msn och det kan jag ju inte bara gå ifrån för en macka. Han är värd lite hunger.

Pratade just med H, de lämnade allas vår vackra hemstad för två timmar sedan. Har redan problem. Står stilla i nån skog någonstans. Undra när det kommer ha tagit sig hela vägen ner. Återstår väl att se. Ska bli roligt att ha dem här när än de kommer. Men det kanske jag nämnt förr? ;)

"Fruit on the bottom, Hope on top"

Har skummat igenom all kurslitteratur vi ska ha läst till imorrn nu! Hejja! Vet dock inte om jag tog in allt jag läste.. blev lite less framåt slutet. Men det får duga.

Annars såå... ja. Jag vet inte vad jag ska hitta på riktigt.

Blir kanske senaste avsnittet av Heroes. Mm.. jaa. och så lite fika till det.

Imorrn ska jag se om jag kan styra upp en klipptid nångång i nästa vecka också. Det börjar vara dags. Mitt hår är verkligen en katastrof.


Fikaaaaaaaaaaaaaa!

"This is a freshshop!"

Hej igen! Mår mycket bättre nu! Hejja. Har också städat hela mitt korridorsrum och fått riktigt snyggt :) Känner mig dock inte så fräsch.. hehe. Är det bara jag som svettas som en tok när jag dammsuger? Jag blir varm efter typ 30 sekunder. Konstigt det där.

Hur som helst! Nu är det riktigt fint och fräscht här och så nu ska jag äta lite lunch, ta en dusch och sen jaga ner kursboken jag ska ha läst till imorrn! Hoppas jag får tag på den!


Uäääh...

Shit. Ont i huvudet. Och jag som inte ens drack mycket alls igår. Typiskt. Men det kan ju kanske bero på att det blev så jäkla sent. Tror inte jag var innanför dörren här hemma förrän kvart-tjugo över tre. Var en minst sagt intressant kväll. Tror det väl längesen jag hängde med en sån salig blandning av människor. Men kul var det!

Nu blir det lite frukost. Det brukar hjälpa.

Sen har jag som mission att städa idag! Wei. Får ju celebert besök imorrn!

Och så ska jag hålla tummarna för att mina kursböcker dyker upp idag också...

Svårtstartad

Vi är några från klassen som ska ha lite fest ikväll. Jag känner mig så jäkla seg med den här förkylningen (eller vad det nu är) som vägrar ge med sig så partyhumöret är ju inte på topp direkt. Inte så förberedd för övrigt heller. Shit. Ska dit vid sju. Tar tjugo minuter att gå och jag sitter i mjukisbyxor och en megastor tröja och stirrar på datorn. Har alltså två minuter på mig att göra mig iordning. No can do!

Kanske en dusch?
Ja, nånting måste göras så jag kommer igång. Gå från datorn kanske är en start? ;)

Snökaos

Jag vill verkligen ut och gå en långpromenad. Men alltså, shit. Ni anar inte hur mycket det snöar! It's everywhere! Läste just att polisen rekommenderar att man inte överhuvudtaget ger sig ut i bil idag eftersom risken för olyckor är så stor.. vet inte hur kul det kommer vara att vara ute och promenera i sånt väder. What to do? Jag är helt sjukt rastlös och uttråkad. Mööööö.


On the other hand..

Hahaha :) Jag tar tillbaka det där med att solen verkar skina ut. Det är fan snöstorm!! Vad ska jag nu hitta på?!

En sån där måndag

Godmorgon. Fick mig till slut ur sängen. Helt otroligt.
Har tänkt ge mig ut på en långpromenad nu, ut i skogen ska jag. Det kommer kännas skönt och bra, tror jag i alla fall. Försvinna för en liten stund.

Att rymma

Har just tryckt massa godis och slötittat på dålig tv. Jag har ingenting att göra på dagarna och ingenting att göra på kvällarna. Jag gör grejer visserligen, men det ger mig ingenting. Jag saknar att träna, jag saknar att känna att min kropp blir starkare och att jag presterar något. Jag gillar inte att ligga inne och stirra i taket, att spendera timmar framför datorn med att göra i stort sett ingenting alls, jag gillar inte att hoppas på att någon utöver de numera vanliga ska höra av sig, för det gör de inte. Jag gillar inget av det där med det är ändå det enda jag gör. Jag är missnöjd och less. Jag tror alltid att något bättre ska finnas någon annanstans. Därför har jag börjat längta hem. Men jag vet att jag skulle känna likadant om jag var hemma. Det handlar inte om platsen jag befinner mig. Det handlar om mig. Och jag hatar det. För ingen utom jag själv kan göra allting bra. Ingen kan komma och rädda mig. Det är bara jag som kan göra någonting åt det jag känner. Det hjälper inte vad någon säger eller vad någon gör. För det handlar bara om mig. Och jag börjar bli så less på mig. Men var ska man ta vägen när det enda man vill komma undan är sig själv?

Ja just ja

Plugga var det jag skulle göra va? Hmm. Går bra...

Söndagmittpådagentankar

Sov till tolv idag. Riktigt skönt. Min kropp skriker efter sömn så jag försöker få så mycket jag kan. Har på den timme jag varit vaken bara lyckats få i mig lite frukost o flummat runt lite på internet. Ingen produktiv söndag so far med andra ord. Men det kanske tar sig.

Jag har massa små funderingar som snurrar i huvudet. Trista känslor som pockar på hela tiden. Men jag kanske inte borde vara så förväntansfull, för vad jag gör egentligen i gengäld? Inte så mycket kanske.

Det vore bara skönt med några små ord.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

På torsdagmorgon kommer H och C. Jag längtar! Det ska bli så kul att ha dem här! :)

Nu, lite pluggande kanske.

Lördag

Är förkyld som fan. Less o trött. Men jag ska ta en dusch nu och sen traska iväg till min vän Per o kolla på film. Jag är lagom peppad. Men då brukar det bli som bäst också, säger erfarenheten i bakhuvudet.

Har just ätit middag men är ändå hungrig. Min kropp är ur balans. Totalt ur balans.

Jag vill bara hem och kramas. Jag. Vill. Bara. Hem. Och. Kramas. Nu.

November

Lyssnade igenom Lalehs skriva Prinsessor häromdagen. Tyckte inte om den alls. Det har hela tiden funnits något med Laleh som tilltalat mig, hennes sätt att göra all sin musik till sin egen och något nytt och annorlunda. Men Prinsessor tyckte jag bara var spretig och jobbig att lyssna på..

Till idag. Började med att slå igång några av mina andra favoritskivor, men inget passade riktigt in, jag blev irriterad och less bara efter några minuter. Det lugnaste jag kunde hitta just då var Lalehs Prinsessor. Har nu lyssnat igenom nästan hela skivan igen och den är fantastisk. Precis när man tror sig veta vad som ska komma härnäst svänger hon av i någon annan riktning och överraskar totalt. Hon är fantastisk.


129292-11

Briljant.

Well you know me
I’ve never been afraid
I always jump into it
With my whole heart and no shame
And the thoughts that I’m left with
Is making such a mess
There’s nothing more confusing
than the loss
You’ve caused yourself
and, all in all ...
It feels you’re like me and


Were the trees still green in november
And I know I cant remember summer being so gone But I will play along But it feels It feels so much That we don’t know what we’re doing And I never knew, never thought They could play along honey But they don’t know what they’re doing


And I know I won’t admit it
And I don’t want to say it
But I still look for you in the park
On my way home each day
And no, I won’t admit it
Not even to my friends
They think I’m doing well
And I even lie to myself
How long can u keep a secret from yourself Like that storm that blew me back 2 years To that first step I took away from you And the hope that you left It’s hidden in my room I’m a strong woman But sometimes I’m weak for you And on and on, I close my eyes and I’m still there I’m still there ...


Were the trees still green in november
And I know I can’t remember summer is gone I still miss you ...



Funderingar

Gårdagen spenderades med att käka underbart god pizza och kolla på film. En riktigt skön kväll. Fick åka bil också. Jag gillar att åka bil. Blir så sällan nu när jag bor här. Det gäller att uppskatta de små sakerna i livet :)

Saknade E igår när jag skulle sova, det är så skönt att ha någon att krypa ihop med, någon som håller om en. Längtar till mars.

Jag vet inte riktigt vad jag vill skriva om idag. Det känns som att jag har massa saker jag vill få ur mig och ut i det fria, men jag får inte riktigt ordning på alla tankar. Jag återkommer nog.

Nu: frukost



...



Igår kom jag på varför jag är så arg på dig.



En vanlig dag

Goddagens!

Har just kommit hem från en förmiddagslektion. Gillar förmiddagslektioner, de går alltid snabbt och när man kommer hem har man fortfarande massa dag kvar :) Det är skönt.

Nu ska jag äta lite lunch och ta det lugnt en stund sen blir det fika på stan med en kompis klockan två.
Skönt med helg!

SkitOnOff och SkitSony

Ringde just till min OnOff-butik för att kolla upp varför min kamera aldrig blir klar. Visar sig att det tydligen är SkitSony jag ska vara less på. De skickar inte nya delar till kameran förrän om en vecka vilket innebär att den kommer vara klar först om två-tre veckor. Surt! Hoppas den hinner bli klar under tiden jag är hemma i stan så jag åtminstone får den direkt den är fixad.

Jag saknar den!

Gjorde just en vän besviken genom att inte vilja spendera mina sista kronor på en koncert jag inte så gärna vill se. Stackars stackars. Någon som har 100:- att ge mig för vänskapsuppbyggande ändamål? Anyone? No?



129292-8129292-7Har för övrigt inhandlat den omtalade gula väskan.
Jag älskar den.

Och nästa vecka komma de här skorna
och solglasögonen på mitt älskade Indiska.
 Då blir det att bränna ännu lite pengar från mitt kära presentkort.
Wei!

Sjukvårdsrådgivningen

Ringde sjukvårdsrådgivningen idag. Tänkte höra om jag borde gå till en vårdcentral med tanke på att jag haft hosta i över två veckor och den ser inte ut att ge med sig.
- "Jaa.. Har du varit på apoteket? De har ju medicin mot sånt."
- "Ja, det har jag. Tänkte mer om jag borde träffa läkare med tanke på att haft hostan så länge?"
- "Ja, jaha, okey. Ja, men ring till vårdcentralen då"

Va?!

Vad ger det att ringa sjukvårdsupplysningen om de bara säger åt en att ringa vårdcentralen?! Jag förstår inte.

Dagens låt: Chemical Vocation - Conversus Locus

Fy!

Vaknade med ont i halsen och en hosta som fortfarande håller i sig. Prata med min kära pappa igår och han tyckte att jag skulle kolla så jag inte hade lunginflammation! Shit! Har inte känt mig varm eller nånting så jag tänkte att det nog inte skulle vara någon fara. Men idag är jag jättevarm! Jäkla skit! Lunginflammation är inget jag känner för att åka på nu direkt. Majs! (som för övrigt är världens bästa uttryck

Måste kolla upp var närmsta vårdcentral ligger. Ska gå dit imorrn.

Nu frukost sen skolan och sen stan en sväng.

Vi hörs!

På väg

Hej!

Har kommit hem efter en lång eftermiddagslektion och äntligen fått i mig lite mat. Är trött och seg. Fick schema för de kommande veckorna på lektionen idag så nu har jag äntligen bokat resan hem till stan :) Ska bli skönt att vara hemma ett par dagar. Åker upp den 1a mars och åker ner igen den 6e. Skönt skönt. Har även jagat ner lite kurslitteratur till kommande lektioner. Känns bra :)


Hosta

Hur länge är det nyttigt att gå med hosta egentligen? Har haft det i minst en och en halv vecka nu, och det har bara blivit värre skulle jag säga. Borde kanske leta rätt på en vårdcentral? Ja, det får bli veckans projekt. Åå vad roligt..

Har varit en sväng till skolan. Skrivit ut version två av min text som jag ska lämna in idag. Blev väl sådär, är inte helt nöjd med den. Men jag är lite så att när jag väl har texten på papper så är det svårt att ändra den, jag blir som låst i det jag redan skrivit. Det är nåt jag ska jobba med under kursen tror jag, är bra att kunna se med nya ögon på sin egen text.

Sen fixade jag till en av mina första texten också. Den är jag jättenöjd med. Verkligen. Den bara kom till mig en morgon när jag låg i sängen och lyssnade på musik. Skrev den nästan bara rakt upp och ner. Kanske jag delar med mig av den någon dag. Vi får se :)

Har hittat lite inspiration denna förmiddag så nu ska jag sätta mig och skriva en stund innan det blir lunch och skola hela eftermiddagen.

Ursäkta mig Gävlebor..

.. men vad fan är det som luktar?!

Har, efter en seg start och lite plugg, gått en sväng genom stan och möttes då av en läskig doft som spred sig över torget. Pappersbruk? Industribrand? Magbekymmer? Ja, jag undrar. Gott luktade det då inte. Och jag tycker ju ändå, efter att ha spenderat ett antal dagar i Piteå, att det inte är så farligt när det doftar lite pappersbruk.. men kom igen!

Är hungrig som tusan men det är massa annat folk som ockuperar spisen så jag måste vänta. En nackdel med att bo i korridor.

Nåväl.. plöjde igenom totalt fem avsnitt av Heroes igår. Fabulous! Blir mer sånt ikväll!

Nu ska jag kika ut i köket igen och sen om jag kan sno åt mig en spisplatta!

Heroes

Har spenderat de senaste timmarna med att kolla på de första tre avsnitten av Heroes! Verkar ju huur bra som helst så här långt :) Kul!

För övrigt har det varit en känslosam dag med mycket tankar. Och mycket gott.

Imorrn blir det att finslipa inför tisdagens lektion och sen kanske en runda på stan? Finns ju en viss gul väska som lockar. Wei :)

Nu: Nåt, eller några, fler avsnitt av Heroes och sen sängen.

Må väl ;)

Myspys

Efter att ha läst den kurslitteratur jag ska ha läst till nästa lektion och kollat igenom texten jag ska lämna in och insett att: Yes, jag är klar! så har jag nu städat upp min rum och tänt lite ljus. Blev jättemysigt, önskar att jag haft min digitalkamera så jag kunnat visa er. Nu ska jag i alla fall ta det lugnt och kolla in första avsnittet av Heroes.

Återkommer!

Söndag

Godmorgon! Ja, jag erkänner, jag har just kravlat mig ur sängen. Men det är så söndagar ska vara.

Jag är inte så förtjust i söndagar egentligen. Man gör aldrig något vettigt, man sover alltid alldeles för länge vilket resulterar i huvudvärk och så är det oftast ångestfylld efter tidigare dagars äventyr. Så är inte fallet för mig just idag, men jag har dock ändå en riktigt dålig dag. Gillar först inte att sova bort halva dagen för det slutar alltid med att jag bara sitter framför datorn i mjukisar hela dagen utan att känna att jag gör nåt kul och sen tänker jag alldeles för mycket just idag. Analyserar sönder alla små saker som händer vilket slutar med att jag, och bara jag, skapar problem för mig själv. Usch!

Ska ta och styra upp lite frukost.

Skriver mer senare.

Lördagsnöjen

Hej!

Har spenderat dagen med en runda på stan. Köpte inget roligt direkt, bara handdukar och tandkräm ;) MEN jag hittade en supersnygg väska på Indiska. Vet bara inte om jag ska köpa den eller inte. Den är extremt gul nämligen. Men Åh Så Snygg!

Har spenderat kvällen med att äta middag med en härlig vän. Blev hälsosallad med bulgur och lax på Wayne's. Helt otroligt gott! Bland det bästa jag ätit på länge.. kan jag verkligen rekommendera :) En nyfunnen favorit tillsammans med lite rooiboste :) Underbart! Min vän hade också sett väskan på Indiska och tyckte definitivt att jag skulle köpa den! Så vi får se. Ska dit o kolla på den igen :)

Efter middagen gick vi hem till en annan vän som hade en kompis på besök. Drack ett glas vin och pratade på. Riktigt trevligt. Blev en tidig kväll eftersom jobb o annat väntade för många imorrn.

Nu ska jag ta en frukt och se om det finns någon i korridoren jag kan prata med!

Hoppas ni har en underbar lördagskväll!

Lysande serier och strålande stjärnor!

Har spenderat kvällen med att gå en långpromenad, läst tidningar, ätit godis och vindruvor och kollat upp lite serier. Heroes har jag hört ska vara bra, kanske nånting man borde styra upp :)

För övrigt fick jag just ett telefonsamtal från två underbara vänner som just bokat resa hit till mig i slutet på månaden! Underbart! Ska blir så härligt att ha dem här. Verkligen två strålande stjärnor på min himmel. De härligaste av härliga och gladaste av glada. För det mesta i alla fall :) Och ja, jag förskönar dem för att jag saknar dem och inte sett dem på ett tag. Men det är sånt vänner gör!

Imorrn blir det en stanrunda följt av ett träningspass! Pepp!

Men hej. Igen :)

Sitter och försöker plugga. Det går dåligt ! Jag blir så lätt distraherad när jag sitter vid datorn. Bloggar som ska läsas, låtar som ska lyssnas på, människor som ska pratas med. Saknar självdisciplin när jag inte har en deadline som flåsar mig i nacken. Då får jag verkligen saker gjorda, men det vore skönt att slippa ha alla dessa måsten att tänka på. Någon som har något tips på hur man kan skärpa sig? ;)

Annars då? Ja. Jag vet inte.

Hemma igen

Underbart! Har varit ute i över en timma i det fina vädret och fotat. Tagit nästan en hel rulle! Fick till några riktigt bra bilder tror jag :) Min älskade kamera! Vad härligt.

Synd att jag inte har min digitalkamera här också så jag kunde lägga ut lite bilder för er att se. Men jag lovar att så fort jag får tag på den så kommer det bilder :)

Handlade lite på vägen hem o var hemma vid halv elva. Jätteskönt med en morgonpromenad.

Nu har jag tänkt sätta mig och jobba med en av mina texter så jag slipper fundera över det i helgen. Men först, lite fika.

Njuuut av den underbara solen!

Trist

Har just vaknat. Vädret är inte direkt som jag hoppats att det skulle vara, men jag ska nog ge mig ut ändå. Hoppas att solen får titta fram mellan alla dessa trista moln nån gång under förmiddagen i alla fall.

Skriver mer sen :)

Hoppas din förmiddag blir bra.

Vänskap

Det är trevligt med nya vänner. Man vet inte riktigt vad man får, det är som en liten upptäcktsresa med varje ny man träffar på. Och det är alltid roligt när det blir så många nya och olika på en och samma gång. Jag gillar det. Jag gillar människor. Och jag gillar att bo på ett nytt ställe det finns något nytt att finna varje dag. Där man inte alltid vet vad man ska upptäcka under dagen.

Bra.

Imorgon funderar jag på att få mig upp ur sängen redan före åtta och ge mig ut med systemkameran på en fotopromenad. Hoppas jag får skymta solen. Har en digitalkamera också, men bara några veckor efter att jag köpt den gick den sönder. Bara sådär. Helt plötsligt: trasig. Skit. Gick tillbaka till SkitOnOff direkt. Den har nu varit på service i fem veckor. De "väntar på delar". Jäkla skit. Skit skit skit.

Jag saknar den.


En ny start

Ger mig på nytt in i bloggandet med en större tro på att jag har något intressant att säga :) Är sedan tre veckor tillbaka (är det inte mer?) nöjd Gävlebo.

Var på poertyslam häromdagen och en gästpoet sa att Gävle var den högsta plats i Sverige som han besökt. Jag tyckte det lät jättelustigt! Själv har jag tagit mitt pick och pack o flyttat 61,7 mil söderut för att komma hit. Aldrig varit norr om Gävle? Skärp dig!

Idag har jag ägnat min lediga tid (av vilken jag har alldeles för mycket) till att gå på stan. Köpte lite grejer till mitt studentrum, en tröja, choklad och ett hänglås. Det är konstigt vad man har på sin inköpslista i början när man flyttat, allt från verktyg till lekakulor och duschdraperier.

Jag har flyttat hit för att läsa en kurs i kreativt skrivande. Har alltid älskat att skriva och när jag plötsligt kom på att jag var fruktansvärt less på att aldrig vara riktigt nöjd med det jag tog mig för så bestämde jag mig i allra sista stund att söka den här kursen. Och vad jag sett hittills så kunde det nog inte ha blivit mycket bättre. Allt känns positivt i mitt liv helt plötsligt. Som om en liten lampa tänts och gör att jag ser allting lite klarare, lite tydligare.

RSS 2.0