Mitt 2010 kom att handla om

Musik, film och Lost (herregud Lost!)
Jag hittade vansinnigt mycket bra musik det här året. Alla mina guilty pleasures, tillfälliga förälskelser och allt det som för alltid kommer att vara förknippat med en plats, en person eller till och med en hel sommar hittar ni
här. Så himla mycket bra. Under året såg jag även vansinnigt mycket film. Jag såg typ allt. Nick & Norah's Infinite Playlist, The Vicious Kind och 500 Days of Summer var några av de jag kommer se om och om och om igen. Och så knarkade jag Lost, så klart. Sista säsongen. Sista avsnittet. Sista pusselbiten. Så. Himla. Bra.

Underbara juni, juli och augusti

Och en sommar med kyrkogårdsarbete, solbrun hud och ett magiskt midsommarfirande. En sommar med en bakismorgon på en brygga, ett kämpigt hoppborgande och en storartad kväll på travet. En sommar med väldigt korta nätter och himla fina tidiga morgnar. En sommar med Trästocksfestivalande, ett rejält Stadsfestande, ett Kentigt PDOL:ande och en himla, himla, himla massa fest. En sommar med dagar och nätter tillsammans med vännerna. En sommar med oväntade vändningar och smygmys. En sommar med ett eget soundtrack och en helt egen dans. En sommar med fyllemålning av hus, sommarstugemys, Bäckbodahäng, systertid, blåbärsplockning, monsterpromenader och Rikards osannolika sanningar. Tre magiska månader helt enkelt!


Mina fantastiska klasskamrater
Och två terminer fulla av filmmaratons, matmaratons, vokabulärmaratons och grammatikmaratons. Två terminer med en växande kärlek till Skogis, en känsla av gemenskap och tanken att det nog aldrigaldrigaldrig skulle kunna gå vägen om vi inte haft varandra. Två terminer med tentafester, internskämt, Dandy, pinnbröd med Fazerchoklad, vedsläpande, X:abelle, Nalin-applåder, after-work, valvakande, brunch, temafester, grammatikporr, äventyr, bokstavskex, lekparkande och en filmmorgon! ♥Fest
Det har varit korridorsfest, skrattfest, dödssyndsfest, barnkalasfest, high-school-fest, tentafest, kyrkofest, efterfest, grillfest, sommarmys-i-bäckis-fest, hattfest, juldagsfest, nyårsfest, midsommarfest, födelsedagsfest, brännbollsyrafest, peddan-in-the-park-fest, inflyttningsfest, peppfest, avslutningsfest, badtunnefest, påskfest, lekparksfest, 100-årsfest, knytkalasfest, Stockholmsfest, clownfest, onsdagsfest och en helt vanlig jävla fest.Inspirationen och det som sker bakom kulisserna
Den fantastiska fotocirkeln Cirkelfoto, Photoshop, Bildmuseet, kloka människor, viktiga samtal, stora ord och enorma kliv. Året kom att handla om hur 365 dagar kan ge flera centimeter i bildlig längd och om att man inte kan vinna utan att våga. Året kom att handla om att ändra riktning för att nå ett annat mål. Bra!

En himla massa språk
Like a fucker. Småcitrus. Hatt baby! BOOM. Downhill is good. It's easy. Vält och rulla. Herpes! Fo sho hoe. Andra andrahands sekundära alternativ. Steg ett. Speed-date. Hatar när det händer. I'm on a horse. Faaaliga djur. "Ska man inte få det man önskar sig?". Trav-Lisa. Surfishybrisliga. Etnobadass. Facespace!

Resor

Till Stockholm, Norrköping och Linköping. Till Bergen, Norge, och Lesvos, Grekland. Till Stockholm igen. Umeå-Skellefteå. Till månen och tillbaka. Runt solen ett par varv.

En episk julgransjakt
Helt enkelt.

Och så oss, såklart

Du och jag ♥
Mitt 2010 alltså.
Pepp.


(klicka på bilderna
för att se dem lite större.)

Kommentarer
Postat av: Helena

Lisa, du är min idol! <3

Postat av: Madde

Min också! :) När kommer du till Skellefteå nästa gång? Då måste du träffa Alex :) Puss&kram på dig!

2011-01-28 @ 12:20:20
Postat av: Emil

...och sommaren 2011 kommer bli minst lika bra! Wunderbart♥!

2011-01-28 @ 22:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback