Men Hejja

Hemma! Äntligen hela provet avklarat! Skönt skönt. Var tydligen så att man gör olika "fejk-prov" i olika delar av landet. Visste jag inte.
Har just rättat mina svar. De är snabba på att lägga ut dem! Och ja. Shit. What can I say. Det gick ändå lite bättre än jag trodde verkar det som. Haha. Wei :) Får se vad jag hamnar på sen när beskedet kommer. Men det känns som att det ändå var värt besväret :)

Har spenderat lite tid i det sköna vädret med sköna Mårten efter det också. Ett perfekt sätt att slippa tänka på allt vad skola heter. Ikväll har jag tvättid. Värt sätt att spendera sin lördag. Eller hur det nu var. Kommer bli lite film sen och så att packa inför hemresa imorrn!

Tre av Fem

Hemma för att äta lunch! Har gjort tre av fem prov! Hejja! Går rätt bra ändå! Ringde min syster nyss, hon gör det också fast hemma i stan. Shit, nån har gjort en riktig miss. Haha. Jag har gjort andra prov än vad hon gjort. Haha. Vi har fått göra engelskan, statistiken och sedan engelskan igen. De har gjort engelskan, statistiken och sen matten. Jag skulle tro det är vår kära "ledare" som tjorvat till det. Hon är måttligt virrig. Lustigt!

Nu: mat! Sedan mer hårt arbete! :)

Katt katt

Hemma efter ännu en lektion. Man blir så trött av eftermiddagslektionerna. Har en godispåse som snart lurat mig att äta den till middag. Känns som en jäkligt dum idé så nu blir det att styra upp mat innan jag hungrar ihjäl.

Bla bla

Tillbaka efter ännu en förmiddag på stan. Nu hittade jag som tur var det jag var ute efter :) Kommer bli guld!

Sitter o är hungrig, ska snart äta lunch och sen blir det skola hela eftermiddagen. Som gårdagen all over again. Det blir bra. Ikväll blir det väldigt lugnt för imorrn ska jag göra högskoleprovet hela jäkla dagen. Shit. Hoppas det går bra så jag inte sitter där och sliter i onödan!

Kom idag på att natten till igår vaknade jag av att nån ringde på ringklockan till mitt rum klockan två på natten. Minns att jag studsade upp ur sängen helt förvirrade innan jag fattade var det var som hände. Tror jag kollade ut genom fönstret som man inte alls ser ytterdörren från och sen gick och la mig igen tänkades att det inte fanns en chans i världen att jag gick och öppnade. Undra vem det var.

Torsdagar suger

Idag är ingen bra dag för bloggande.

Jag satt o skrev ute i solen efter lektionen idag. Behövde vädra tankar. Jag tror inte jag kommer föra dessa tankar vidare här. Skulle behöva, men kommer nog inte.

Facket har som vanligt gjort bort sig och imorrn kommer jag ringa och vara jävligt less på dem. Är trött på allt tjafs med de där typerna. Det funkar aldrig som det ska!

Nu ska jag göra mat och sedan spendera kvällen med att göra absolut ingenting förutom att kolla serier och pilla mig själv i naveln. Det är en sån dag.

En helt vanlig dag

Tjobbi! Har just kommit hem efter en sväng på stan. Hittade inte det jag sökte! Surt! Men jag handlade lite mat och sånt i alla fall. Nu ska jag strax äta lunch och sen bär det av till skolan för lektion till fem. Kommer vara helt slut ikväll. Eftermiddagslektioner är dryga.

Riktigt skönt ute idag också. Enligt min termometer är det redan 15 grader. Guld!

Peppar inför söndag!!

Ett stort orange kuvert

Typiskt att just idag var biblioteket stängt på förmiddagen. Fick mig i alla fall en längre stund i solen än vad jag tänkt mig. Skönt skönt. Blir fika i eftermiddag med U och P också. Trevligt :)

I posten idag fick jag mitt orangea kuvert. Jag känner mig riktigt dålig på det här med pension, har ingen koll. Men samtidigt, varför ska jag ha det?! Jag har inte ens fyllt 22 år och hela tiden är det frågor om pension och pensionssparande. Sparar faktiskt 100:- i månaden på ett privat sparkonto. Känns surt då jag gärna skulle ha kvar de få kronor jag får in varje månad, men det ska väl vara bra det också. Framförhållning och framtidstänkande.
Nu gäller det väl bara att hoppas att man lever så pass länge ;)

Böjningen av orange är för övrigt ett av livets outgrundliga mysterier.

Sunshine

Har faktiskt varit uppe en hel timme nu. Hejja mig. Haha. Nu ska jag gå till skolan, skriva ut texterna till imorrn och sen sätta mig i solen och plugga. Ska bli riktigt skönt!

Ha en skön dag!

Plugghäst

Har suttit hela dagen (i stort sett) och pluggat. Läst texter men framförallt gjort gamla högskoleprov! Och även fast det var lite kämpigt och mina ögon knappt kunde hitta fokus där mot slutet så gick det bra! Bättre än mitt tidigare reslutat! Och det är ju bra! :) Känns skönt att jag är lite förberedd innan provet på lördag.

Har också ringt till min gamla chef på kyrkogårdsförvaltningen och kollat hur det egentligen blir med jobb i sommar och ja, jag får komma dit även i år! Guld! :) Känns skönt att jag slipper oroa mig över att inte ha någonstans att jobba i sommar.

Annars tycks jag har gått miste om den varmaste dagen i mannaminne här i Gävle. Lyckat. Men det fick det vara värt. Nu ska jag ge mig ut på en riktigt lång och skön kvällspromenad! Ikväll blir det att njuta av att inte behöva göra någonting alls och bara kunna kolla på Prison Break. Mitt kära Prison Break.

Guuuld!

Godmorgon

Släpade mig ur sängen för en dryg timme sen. Förstår inte varför jag har så svårt för att ta mig upp på morgonen. Jag gillar ju att vara uppe tidigt. Måste kanske lära mig att lägga mig tidigare på kvällarna. Ja, så är det nog.

Idag ska jag ägna ännu lite tid till alla texter som ska läsas. Och sen minsann såg jag att solen skiner idag med. Underbart!

Nu: frukost.

Mer vår

Har just varit ut på en långpromenad i det härliga vårvädret. Kunde såklart inte låta bli att ta ännu lite vårbilder på söta små blommor. Ni får stå ut med mig :) Men jag blir så inspirerad och peppad när solen skiner och våren knackar på.

Så dagens vårbilder:

image38


Fullt upp

Solen skiner! Underbart!

Ska fixa med lite praktiska grejer, läsa lite texter och sen blir det en långpromenad tror jag! Så skönt :)

Annars så peppad jag inför hemresan på söndag. Det ska bli riktigt härligt att komma hem, träffa familj och vänner och festa lite! Kommer bli en riktigt skön vecka. Men innan dess har jag en hel del att göra. Lektion torsdag och fredag och sedan högskoleprovet på lördag! Kommer vara helt slut efter det! Måste verkligen försöka plugga inför högskoleprovet, var ju ett tag sen jag gjorde det sist. Mycket som ska hinnas med nu!

Förnyelse

Ny header och profilbild. Inte de bästa kanske, men en förbättring blev det i alla fall :)

Nu ska jag kolla in lite Prison Break, sen blir det att sova. Har tänkt ägna morgondagen åt att läsa alla klasskamraters texter och sen blir det troligtvis bio imorrnkväll. Håller tummarna för solsken imorrn också. Nu får våren se till att vara här för att stanna!

Godnatt.

Vårpromenad

Gick alldeles utmärkt att byta skorna. Nu har jag ett par som passar mig perfekt! Guld! Passade även på att hämta ut mina tåg/bussbiljetter hem. Kommer till Ske-å vid åtta på söndagkväll och åker tillbaka hit till Gävle vid tio söndagen därpå! Kommer bli hur bra som helst :)

På vägen hem från stan passade jag på att fota lite vårblommor och bara njuta av värmen! Vilken underbar dag det har varit idag! Och nu är klockan sex och det är fortfarande soligt och härligt ute! Det här med tidsomställning, det är grejer!

Lite bilder av våren:

image41

Soool

Hej och hå! Sov ut ordentligt imorse och sen slängdes det ju på en extra timme och helt plötsligt var halva dagen borta! Men skönt var det! Nu har jag just duschat o ska kila ner på stan och byta skorna jag köpte igår, de satt helt perfekt när jag provade dem igår men nu är det på tok för små! Skumt!! Å andra sidan är det ju alltid bra med en ursäkt att glida på stan en stund ;)

Igår var en helskön kväll! Pizza och film. Jag skriver mer om det sen!

Njut av solen nu!

En lördag

Har spenderat dagen i Valbo med att kolla i affärer och glida runt på IKEA. Blev inte så mycket shoppat, men ett par skor och två blommor lyckades jag få med mig hem i alla fall!

Och så blev det lunch med min kära moster, hennes sambo Tobbe och
min lilla söta kusin Emma. Snacka om världens härligaste!
Alltid sprudlande glad och peppad!
Helt underbar :) Var roligt att träffa moster och Tobbe också såklart.
 Alltid lika härliga :)



Är hemma nu, trött som tusan. Vaknade omänskligt tidigt imorse efter ett par timmars dålig sömn. Ska ta igen det imorrn! Nu ska jag bara byta om och sen bege mig till P för att äta pizza i mängder och dricka lite öl. Kommer bli en riktigt skön kväll!!

SOL har pölsa i huvudet

Hejja! Har handlat mat för 400:-, städat hela lägenheten och håller just nu på att tvätta för fullt. Kommer vara helt slut ikväll på festen! Men sånt brukar ju vända som tur är :)

Ringde och jagade ner facket igår, krävde att få veta varför jag måste betala så snuskigt mycket pengar till dem mycket varje månad, alla jag pratade med hade ett och samma svar: Sven Otto Littorin. Vilken kille. Man blir ju så glad och peppad när man som student måste betala högsta avgiften även fast de helt plockat bort studerandevilkoret för a-kassan. Allt känns ju så logiskt och genomtänkt. Ja, snälla, ta mina pengar, jag menar, jag har ju inget annat att lägga dem på. Kan ni inte ta dem och spola ner dem i toaletten åt mig? För visst är det så att inga av mina pengar kommer gå till dem som är sjuka eller arbetslösa? Och jag kommer inte får tillbaka lite av pengarna om det skulle hända mig nåt? Nej? Men dåså, vad bra. Här, ta dem. TA DEM.

Frågade också hur mycket pengar jag skulle slippa betala om jag gick ur facket (för det har jag ju ingen anledning att vara med i nu) och bara fortsatte vara medlem i A-kassan. Vet ni hur mycket jag skulle spara? Hur mycket jag skulle slippa betala in varje månad? 13 kronor. TRETTON KRONOR.

God Morgon!

Har storslagna planer denna dag. Ska nu äta frukost, kila iväg o storhandla mat (hejja CSN) sedan städa och sen springa ner på stan o fixa lite grejer till ikväll :) Kommer bli en riktigt bra dag! Jag känner det på mig!

Hyran är betald, 1000-lappen till möbler är undanlagd och lite vett är installerat i huvudet. Nu får jag verkligen inte göra av med för mycket pengar den här månaden! Wish me luck.

Gött!

Framtiden?

Shit. Jag gillar Gävle. Och alla härliga människor som jag hela tiden lär känna här. Allt är så bra :)

Undra hur det kommer kännas att flytta hem igen. En sommar hemma i stan är ju alltid det härligaste man kan få, men sen då? Till hösten? Vad ska jag göra då?

Ska göra högskoleprovet nästa helg. Jag fick ganska bra sist jag gjorde det, men känner att det kan vara värt att ge det ett till försök. Kommer nog söka nån kurs eller utbildning till hösten, bara så jag har något att hoppa på i fall det skulle kännas så (förutsatt att jag kommer in dvs). Är bland annat sugen på den här (sedan länge) men den här har ju också börjat komma krypande. Har dock inte full behörighet för den senare så jag funderar på att söka nån form av fotokurs till hösten också. Men jag vet inte.

Allt är bara tankar som snurrar. Surrar och snurrar.

Våren kommer bli fantastisk i alla fall! I just feel it!

En hjärtformad kaka

E ska tvätta. Jag kan inte annat än le. Love!

Och Sannas text är magisk. Magisk!

Och helt plötsligt blev jag bjuden på fest imorrn. Och jag tror jag ska gå.
För det kan ju bli Hur Bra Som Helst.

Och så håller jag tummarna för min kära pappa som har möjlighet
att vinna pris för sitt företag ikväll!


Livet är allt bra härligt!

Körd

Jomen jomen jomen. Jag har inte så mycket att säga. Bra lektion idag. Bra respons. Bla bla. Som alltid. Jag fryser. Och hungrig är jag också. Mmm maaat.

Skriver mer när jag känner mig piggare. Det här går ju inte.

Guld!

Mmm.. Grey's Anatomy. Love it. Det får mig alltid att må så bra inombords!

Allt är klart, skickat och fixat till lektionen imorrn. Och det känns så jäkla skönt! Hela kvällen har jag bara kunnat njuta av att inte behöva göra just någonting.

Allt är så skönt just nu! Min dator funkar som den ska igen, min kamera är back and kickin', matlagning och öldrickande inbokat på lördag, pengar på fredag, shopping (om än begränsad) i helgen, kramar med lillkusinen också inbokat i helgen. Ja, så bra det är ibland! Och hemresa snart bokad också. Och då ska det inredas och kramas och återses och skrattas och njutas! Och våren är här (mer eller mindre :P) och solen den skiner och musiken den flödar. Ba Da Ba Da Baaaaa I'm Lovin' It!

Plugg plugg

Har varit duktig och pluggat massa nu. Håller för stunden på att skriva en novellanays, den flyter på riktigt bra. Sen blir det respons på de andras texter och ivägskickning av den text som resten av klassen ska få läsa till nästa gång! Spännande! Försöker jobba i ett någorlunda bra tempo idag så jag ska kunna få mig ut innan solen sticker iväg för dagen.

Eller ja, jag har redan varit ut en sväng idag, men jag vill ut med! :) Det är ju så härligt ute nu! Och så har min kamera kommit igång och den funkar faktiskt alldeles utmärkt! Blir så peppad på att fota :)

Kanske kommer lite bilder senare idag. Vi får se!

Dagens funderingar

Min text är så gott som klar nu. Eller är den det? Jag vet inte. Jag blir inte klok på den. Känner hur som helst att jag inte orkar lägga ner så mycket mer energi på den eftersom jag knappt har grepp om den. Den bara kom. Och nu vet jag inte om den är bra eller dålig, logisk eller inte. Men jag känner att alla texter kan inte kännas 100% alla gånger heller. Ska bolla den med min responsgrupp och se vad det blir av den. Får fortsätta sen när jag fått lite perspektiv på det hela.

Nu ska jag jobba med novellanalys. Känns lättsammare :)

Vaknade för övrigt med helt galet mycket kramp i magen imorse. Kändes stundvis som jag skulle spy eller bara crasha ihop på golvet. Gjorde inget av det som tur var, det gick till slut över, men nu börjar jag känna att den kommer smygandes tillbaka. Huvva. Go away.

Kameran är hos mig nu! Wei! Efterlängtad! Vet dock inte om den funkar än för batteriet är helt slutkört. Vi får väl se. Hoppas hoppas.

Hejja

Nu ska jag vandra iväg till Konsum och hämta ut min kamera och köpa mjölk! Wei!

Vardagsmat

Sitter fortfarande och slåss med dialogtexten. Det är seg. Som tusan. Men lite har den kommit igång i alla fall. Mitt största bekymmer nu är hur jag ska få ihop allt så den inte bara blir platt och rinner ut i sanden.  Shit vad det är svårt det här! Nåja, det löser sig väl. Klockan är ju faktiskt inte ens tre. Har ju massa tid på mig :)

På lördag ska jag som sagt till Valbo och glida runt, och nu igår fick jag veta att min kära moster, hennes sambo och söta lilla Emma också ska dit! :) Härligt! Ska bli så mysigt att träffa dem. Var nog i julas jag såg dem senast. Najs najs.

Igår gjorde jag en budget. Shit så vuxet. Men ack så nödvändigt. Nu får jag verkligen inte göra av med mer pengar än vad jag bestämt i förväg, annars kommer det aldrig gå runt det här! Håller tummarna för mig själv! Hejja.


Ny header ska sakta men säkert börja ta form... Snart... Nån gång.

Tjo!



Wei!

Min kamera kommer imorrn!! Fick avin idag och kan hämta den på Konsum imorrn!
LYCKA!


Nu: Middag. Så jag orkar med allt tänkande och skrivande.

Dialogskrivande

Sitter med veckans skrivuppgift framför mig. Dialog. Har haft en väldigt lättsam inställning till veckans uppgift eftersom jag tänkt att det inte skulle bli så svårt. Men hjälp! Jag kör fast hela tiden!

Hur gör man för att få det att flyta naturligt? För att inte skriva ut för mycket? För att inte skriva för lite? Hur gör man för att väva ihop det viktiga med utfyllnadsorden? För att väva ihop det sagda med det osagda?

Ett krav som finns på texten är att det ska finnas något i dialogen mellan de två karaktärerna som inte nämns, något som de undviker. Och jag vet ungefär vad detta något ska vara, jag vet hur de två karaktärerna är, hur deras relation ser ut och varför de pratar med varandra. Men att få ihop allt verkar betydligt lättare sagt än gjort. Är på min andra version just nu och har just kört fast igen.

Ska lägga kvällen på detta och bakna mitt huvud blodigt mot de idéer jag arbetat fram. Om jag inte får ihop det ikväll måste jag tänka om. Tillbaka till ruta ett. Hoppas att det inte måste bli så!

Förträngning

Blir fika på stan istället för pluggande. Sämst! Ska ta med mig böckerna ändå så kanske kanske jag ändå kan få nåt litet gjort. Vore ju ganska värt att komma igång om inte annat.

Min nacke knäckte just till. Och nu sitter jag här i smärtor. Vad är det för sätt?!

Snabbdusch nu!

Lack of ... stuff

Jag har ätit godis till middag, suttit vid datorn hela kvällen även fast jag skulle plugga och hela kroppen skriker efter sömn, men går jag och lägger mig? Nej. Varför inte? Who knows!

Ska i alla fall äntligen kliva av denna obekväma knallblå kontorsstol, borsta mina plågade små tänder och krypa ner i sängen tillsammans med Michael Scofield. Oj, jag menar... eeh. Ett avsnitt av Prison Break.

GULD!

Efter helgen

Jag har varit sämst på att blogga i helgen. Men jag har varit upptagen :)

Härligt har det varit i alla fall. En underbar o alldeles lagom helg med älsklingen. Massa mys, massa god mat, massa bra musik, massa härliga promenader o massa nyttiga pratstunder. Känns skönt.

Och på fredag kommer det pengar in på kontot! Och jag LÄNGTAR. Har tänkt unna mig själv en lång och härlig shoppingdag ute i Valbo på lördag :) Ska glida runt på IKEA, handla nya Converse på Stadium och glida runt och fynda småsaker. Men inte alltför mycket. Måste blir lite mer rädd om mina pengar. De bara glider mellan fingrarna på mig. Nu blir det lite mindre shopping, mindre mat på stan och lite mer förnuft :) Men en liten present till någon speciell ska jag kunna klämma in i budgeten. Ja, det ska nog gå. Wei :)

Och snart ska jag hem till staan igen också. Tiden går så jäkla snabbt! Och då kommer E och M hem och jag längtar så mycket efter dem! Kommer bli underbart att se dem igen!

Hallon ett

Är helt slut efter att ha speedpromenerat till tågstationen och tillbaka.
Tar längre tid än jag trodde! :P

Varför är det så mycket fulla människor ute på gatorna på just torsdagar?
Jag förstår inte alls.

Nu: Mys

Torsdag

Härliga tider :) Hade en helt okey lektion idag, dock helt slut efter gårdagens bottenskrap till dag. Nåväl, solen sken ju som alltid nuförtiden och ödmjukheten flödade.
En del är ju bara för härliga :)

Hittade ingen jacka på stan, men det gör inte så mycket. Jag ska kolla i helgen också.

Handlat massa massa frukt och annat gott. Blir fruktsallad senare har jag tänkt. För ikväll, ikväll kommer E hit :)

GULD!

Nu mat och potatis :P

Wei :)

Yeey! :) E kommer hit i helgen!!!
Redan imorrn kväll faktiskt!
Love love! :)
Så mysigt!

Har varit på en långpromenad i solen! Shit, det är så vansinnigt vårigt :) Ååå vad glad jag blir!!
Detta innebär dock att imorrn MÅSTE jag hitta en vårjacka.. det funkar inte med vinterjackan längre, så är det bara. Hmm. Hoppas jag hittar nåt bra. På H&M gärna. 10%! Caaaatchinga!

Natt

Vet ni vad jag just sprang ihop med här i mitt rum?! En mygga! En MYGGA! Okey att solen skiner lite extra och att snön börjar försvinna.. men mygg? Riktigt så redo är jag inte för sommaren än. Shit.

Har skickat iväg min text till alla i responsgruppen nu så de hinner läsa den ordentligt innan lektionen på torsdag. Blev faktiskt riktigt nöjd med den. Och det är ju alltid skönt :)

Har kommit en ganska bra bit in i boken också. Blir den och textrespons jag kommer måsta ägna hela morgondagen åt. Om jag är effektiv ska jag förhoppningvis innan med lite tid i solen också :) Wei :)

Godnatt!

Sommartemperaturer

Texten börjar ta sig. Är ändå orolig att jag missuppfattat en av punkterna den skulle innehålla. Men jag tror ändå att jag kör vidare på den som den är. Får korrigera till nästa gång om inte annat.

Boken å andra sidan tilltalar mig inte alls. Jag gillar inte böcker om krigen. De tilltalar mig inte, hur välskrivna de än må vara. Så nu har jag 200 sidor av trist läsning framför mig. Känns inte kul alls. Skulle hellre skriva en text till...

Speciellt nu när solens strålar pressat upp termometern utanför mitt fönster till hela 25 grader (!) känns det än mindre lockande. Sunshiiine!

What a day for a daydream

Godmorgon! Hade ställt väckaren på halv nio, tänkte ta mig upp i tid idag och komma igång med pluggandet. Gick väl sådär. Men nu har jag i alla fall läst lite ur boken och ska nu sätta mig och skriva på min text. Hoppas det kommer gå bra så jag får massa gjort idag!

Ute skiner solen och gräsmattan blir bara grönare och grönare! Helt underbart!

Give me some sugar, I am your neighbour. Shake it. Hey.

Frullebulle.

Hej konsumentverket

Ah, äntligen ett fungerande internet, det har krånglat helt morgonen.

Har gått o tittat i min brevlåda minst 7-8 gånger idag i hopp om att min kamera, eller nån form av avi till min kamera, ska ligga där fint och vänta på mig. Men icket. Kom på att någonstans i lördagens morgondimma väcktes jag av sms från just OnOff som ville att jag skulle komma och hämta ut åbäket. Utgick ifrån att de ändå skulle posta det som vi kommit överrens om (redan för en vecka sedan) Ringde därför dit o undrade hur det egentligen stod till. Då har de inte skickat den, inte ens tänkt tanken på att få iväg den. "Ja, vi får väl försöka göra det idag då.." Försöka!?

Hallå!!

Efter att ha väntat i tre månader på att få tillbaka sin kamera från service är väl det minsta ni kan göra att skicka iväg den så snabbt ni kan?! Har jag den inte i brevlådan på onsdag ska jag ringa dit. Och då kommer jag vara förbannad. Kommer nog aldrig handla där igen, känns verkligen som höjden av dålig service på alla sätt och vis.

JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD.

En bra kväll

Allt det jobbiga jag kände bara rann av tillsammans med det sista av schampot tidigare ikväll. Energin kom sedan tillbaka med den goda middag som jag styrde upp. Ja, säg, ibland lyckas jag verkligen! Så efter det överraskade jag mig själv med en hel hög inspiration. En och en halv sida text bara rann ur mig helt perfekt till tonerna av Sigur Ros. Nu får vi bara hålla tummarna att texten är lika bra utan ett fantastiskt soundtrack svävandes i bakgrunden. Blir en liten check med nya ögon i morgon. Men på god väg är den i alla fall och det känns jättekul!

Har bestämt mig för att lägga ner lite själ i mina studier nu och inte bara slösa bort tid på att göra ingenting.
Det mår varken jag eller mina studier bra av.
Ny årstid, nya tag.

Och alla känslor slog och sprängde hela vardagen full med hål

Jag är gnällig idag. Vädret ute har vridit och vänt på sig, tvekat och undrat, men till slut, ja, till slut, kom solen med dess vårstrålar fram. Och nu, ja, nu är det faktiskt grönt (grönt!) gräs utanför mitt fönster, det är faktiskt fågelsång från trädtopparna och det är faktiskt en varm doft i luften. Och jag har varit ute i kanske drygt 15 minuter. Ja, man ska njuta, man ska ta till vara på det lilla man får, och ja, frisk luft sägs ju vara bra för en också, men jag har ingen motivation till att varken vara ute eller inne heller för del delen. Jag är ur form.

Har börjar på veckans text. Den verkar lovande. Så lovande som tre meningar kan verka. Tvekande potential.

Huvudvärk och andra-dagen-bakis-jobbigt ska nu duschas bort ur kropp och själ och sedan ska middag lagas och ätas. Sen blir det nya tag och små framåtsträvande stordåd.

Eller ännu en dvd med Prison Break.

Återstår att se vad som kommer locka. Jag har mina aningar.

Nattligt

Bisarr kväll. Men bra. Tror jag. Blir alltid intressant när man styr upp saker med folk som bara har den enkla saken att de läser samma kurs gemensamt. Folk är så jäkla olika varandra. Men ja, en upplevelse rikare än man i alla fall.

Just nu är jag trött och har ont i huvudet av brist på just sömn. Dags att sova. Imorrn blir det bakisglidande i mjukisbyxor, lite lätt flumpluggande och en himla massa Prison Break är det tänkt.


Och jag saknar dig.

Freeedag

Festfestfestfestfest.

Jag är sämst på att blogga. Kanske ska börja fylleblogga bara. Mer action helt enkelt.


Mömö

Har abstinens. Det är mycket jobbigare nu när man har så färskt i minnet vad man man går miste om genom att inte kunna vara nära. Bara de små sakerna. Hela jag skriker efter en liten kram bara. Koom.

Hungrig. Har städat hela köket idag. Hejja mig. Nu ska jag fira med spagetti o köttfärssås. Mat med mer än två steg i tillagningen.. imponerande.

Masj.

Back in business

Tillbaka i Gävle igen. Kom klockan sex imorse, det regnade och var riktigt dött i stan bortsett från några tappra själar som skulle släpa sig till jobbet. Mina väskor kändes inte så farligt tunga faktiskt, men det var ändå en befrielse att komma innanför studentdörrarna. Hemma igen. Skrev klart och finslipade min text, skickade iväg och stöp i säng. Riktigt skön sömn.

Har sen under dagen pluggat en hel del, snackat massa med syster och handlat massor eftersom kylskåpet i stort sett bara innehöll rödbetor, skinka och messmör (som jag för övrigt inte ens äter) när jag kom hem.
Nu är jag alltså fattig och har ett kylskåp full med god och bra mat. Värt ändå. Och även fast det regnar och jämngrått ute, även fast jag har massa plugg som måste göras till imorgon och även fast min förkylning har nått ett nytt all-time-low så känns allt bra. Det känns bra för att plugget jag ska göra faktiskt är riktigt kul, det känns bra för att det här regnet kommer få våren att skynda på sina steg och min förkylning för att jag med gott samvete kan spendera mina kvällar med att kolla sköna tv-serier och glida i mjukisbyxor 24-7.

Och så ska Subways öppna i Gallerian. Subways is the shit!

Och nu, billig och mättande njutning i form av havregrynsgröt. Ha.


Ännu en måndag

Vaknade med ont i halsen och seg i huvudet. E var hurtig o gick till jobbet vid åtta. Jag låg kvar som den zombie jag är till ungefär halv tio. Har äntligen fått i mig lite frukost och ska nu göra ett tappert försök till plugg.

Ooo.. sms.
H vill ses innan jag åker tillbaka till Gävle. Mycket nu. Men trevlig :)

Jag har varit riktigt dålig på att blogga senaste dagarna. Har inte funnits tid. Eller lust heller för den delen :P

Underbar fikastund med C igår. Hon är bäst :)

Nu plugg sedan fixande med lägenheten och mera kompisfika.
(Fikasaldo: minus femtiomiljonersmiljarder)

Och just ja

Jag ska även en sväng till SkitOnOff och ge dem vad de tål.
Min kamera is nowhere to be seen. Hopplösa!

Schtaan

Har nu spenderat mitt första dygn hemma i staan. Underbart :) Hade en alldeles lagom dag igår med god mat, bra serier, rolig stan-up och mys. Idag ska jag o E ge oss ut och leta fina möbler o annat till lägenheten! Ska bli kul!

Träffade även på en vän på ICA igår, var längesen och det var jättekul att se henne! Mer sånt!

Värt värt :)

Mycket fika och sånt inplanerat.. mitt fikakonto är lätt övertrasserat redan tre dagar in i månaden. Så kan det gå :)

NU stan.

Dagens...

Har verkligen varit fullt upp idag! På ett mycket bra sätt! :)

Först var det lektion mellan nio och ett. Diskuterade en bok som jag med allt mitt pepp låg i garanterat underläge mot dem som hatade varje litet ord av boken. Vi är verkligen olika!
Hade i alla fall responsgrupper sedan för att gå igen de texter vi skrivit till idag! Jag var helnöjd med den respons jag fick! Verkligen kul! Var massa saker som jag skrivit i texten som jag inte alls reflekterat över och jag såg den verkligen med nya ögon. Och jag började gilla den ännu mer! Härligt! :)

Fick även tillbaka respons på två tidigare texter av vår lärare på introduktionskursen, även där var jag mycket nöjd. Det som jag känt var inte helt bra med de texterna var även de saker som läraren påpekade.

Sedan hem, snabb lunch, och sen iväg för klipptid klockan två! Blev helnöjd även där! Riktigt bra! Studentrabatt o allt ;) Kollade sedan, för tredje gången, in världens snyggaste soffor på Cervera. De skulle passa perfekt i lägenheten hella i staan. Vill ha :)

Sedan var det hem igen. Tvättid. Kanske inte det roligaste. Men det måste väl göras det med. Sitter nu och väntar på att sista maskinen ska köra klar. Håller också på att packa lite, men det går sakta. Ska snart göra middag och sedan blir det iväg till stan igen för fika med P och S. Ska bli jättetrevligt! Var längesen nu (säkert hela två veckor! :P) Sen klockan 23.58 ikväll bär det iväg. Hem hem hem :) Jag längtar!

Wei :)

RSS 2.0