Godmorgon.

Är hemma i Skellefteå. Nyvaken bredvid en skamsen hund (som inte trodde att någon var hemma när hon gick loss och skällde som en galning. Ynk ynk, låter det.) Idag skymtar jag solen, pluggar lite grann och går sedan på en timmes spa-lyx. Det är skönt med ledighet alltså.

Godnatt.

Så. Klockan är 02:19 och jag sitter vaken. En själsliga önskan om att vara mörk och nattligt kreativ om ni så vill. (Jag ser ett mönster mellan hemtentor och bloggfrekvens. Snyggt.) Längst ner i Word-dokumentet släpar, som vanligt, ett litet stycke meningslös, men oraderbar, sörja som av någon anledning hamnar centrerat i sexig Georgiafont-kostym. Jag blir poetiskt och tänker att nu kan det nog vara dags. Att sova.

Söndag Eftermiddag

Hemtentan går saakta idag. Ute snöar det och min hjärna har redan gått på semester. Planerna för dagarna i Skellefteå börjar ta form och jag drömmer om sol, sol, sol. Inte kommunikativ interaktion.

Bra Jobb

Efter fem avsnitt av How I Met Your Mother har jag nu fått ner en hel sida på hemtentan (fantastiskt eller hur?) och någon slags fortsättningsplan på hur den ska få utvecklas. Det känns bra. Och ikväll blir det lyxig middag ute med de tappra hjältarna som faktiskt är kvar i den här staden. Trevligt!

11:54

Igår var en effektiv dag. Jag fixade med företagsprylar (landade eventuellt vårt första jobb!), pluggade lite lätt och lekte aktivist. Sedan firade jag fredagen med hemmagjord pizza och krampaktigt hållande av pojkvänshand till tonerna av skräckfilm. Somnade sedan i soffan nöjd över att jag inte ätit en endaste liten godis.

Idag skriver jag hemtenta. 78 ord än så länge. 
Någonting säger mig att det kommer krävas ett par till. 

På måndag åker jag hem till Skellefteå. (Och på tisdag går jag på spa!)


När det är lite dött här kan ni kolla in
två av mina favoriter istället.RSS 2.0