Onsdag

Så, jag har handlat, packat, pajat, tvättat, planerat, fikat, snöänglat, pratat, längtat, tröttnat, fixat och ordnat. Utmattning ett faktum.

Nu ska jag klä mig varmt och promenera till mamma för lite mat och familjemys. Ikväll tänker jag sedan gå på Nocks och lyssna på Per med vänner. Sedan åker vi ut till kära Bäckboda imorgon. Pepp!

Jag har för övrigt inte alls pluggat så mycket som jag tänkt de här sista dagarna. Men jag känner lugnet, det är ju typ 14 dagar kvar till redovisning? En evighet!

(Mina favoriter är fröbomba och stuprörspolitik!)

Måndag

Dagen har spenderats på Seriabiblioteket tillsammans med Emil. Han har varit mycket produktiv medan jag redigerat bilder till ett grupparbete som ett annat pucko. Gör om, gör rätt, gör om, gör rätt. Tillräckligt nöjd blev jag dock till slut. Nu får vi se vad resten av gruppen tycker och tänker (grupparbete över jul är väl en sådär bra idé?). Efter att ha varit bakis och annat helvete i två hela dagar nu väntar en, för min del, mycket lugn kyrkofest ikväll. Först måste jag dock lyckas ta mig hem i snöovädret och leta lite recept till nyårs. PEPP vad nära det är nu! :)

.

Ute yr snön och jag sitter på golvet och försöker bli lite klokare. Det går väl sådär.

God Jul

Uppesittarkväll igår med julmat, spel, julklappsutdelning och allmänt mys.
Nu på förmiddagen vaknade vi upp i ett mycket snöigt Bäckboda (älska Norrland)
och snart väntar julfirande hos kära mamma. Mysigt!
Hoppas ni alla får en riktigt fin jul!


En favoritbild


Mr. Bean

Igår var det jag, grabbarna, vansinnigt god mat, spelkväll och snö, snö, snö. Den vräker fortfarande ner och jag har varit vaken sedan halv åtta. Peppar med sjukt bra musik och ett leende. Idag ska de sista julklapparna köpas och sedan ska jag och kära mor göra laxpaté, knäck och sockerbitsborgar för russin värmeljus. Loves it.

Snart hemma!

Vi hann städa klart allt redan igår kväll och därför har jag en välförtjänt ledig förmiddag framför mig. Ska sätta in konstiga papper i pärmar, packa det sista och sedan åka hem! Detta gör jag till tonerna av en överraskande bra skiva. Yay! (Åh! Familj, vänner, Bäckboda, julklappar, Karl-Bertil Jonsson och gravlax! PEPP!)

En regnig Stockholmskväll


Hej världen

Jag är med bostad. Jag är också med internet, vad som skulle kunna liknas vid ett jullov och faktiskt de roligaste och finaste vännerna ever. Mitt korridorsrum kan numera räknas som uppstyrt, mitt liv likaså. Det känns grymt! Jag har aldrig uppskattat 21 kvadratmeter så mycket som jag gör i detta nu.

Fem ynka dagar kvar till julafton men ännu har ingen julstämningen visat sig, vilket helt enkelt kan bero på att jag är tjugofyra år och inte åtta, tolv eller tjugotvå (när slutade den egentligen smyga sig på?).

Ikväll har jag städat, packat, slagit in julklappar och blivit lite lätt förälskad i Joseph Gordon-Levitt. Imorgon och på måndag förmiddag hjälps jag och Erik åt att städa ur hans gamla nya lägenhet och sedan åker jag hem till Skellefteå. Kurslitteraturen åker med som en fysiskt tung påminnelse om att jag inte är helt ledig, men med allt roligt jag har inplanerat på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, måndag och torsdag känns det som om att den kommer att få vila ett tag.

En liten uppdatering

Jag håller på att stressa ihjäl mig. Med ny kurs, flytt, julklappsshopping och allmänt kaos är det otroligt att jag ens får i mig frukost på morgnarna och inte går hemifrån barfota med nycklarna kvar i ytterdörren. Förvirringen är total. Jag försöker dock göra bort allt det jag kan och hinner - lagom till julafton ska läget förhoppningsvis vara under kontroll. I veckan som kommer och under nästa helg ska flytten till Nydala äntligen styras upp! (Yay.) Annars peppar jag ett jullov fritt från dåligt pluggsamvete och ett (förhoppningsvis) snöigt Skellefteå (här i Umeå har regnet återigen dränkt varje liten snöflinga).

(Min Stockholmshelg var för övrigt perfekt!)

RSS 2.0