12:13

Igår köpte jag en otroligt rosa yogamatta (Madde, du hade varit stolt!). Nu är det slut på att ligga med näsan ner i någon annan IKSU-medlems stjärtsvett. En god investering. Jag äter nu gröt med gojibär och björnbär och laddar för träning - jag tänkte våga mig in på gymmet idag. Mitt bloggande har blivit något av en lägesrapportering. Mycket mat. Mycket dagssysslor.
Men så får det väl vara. Over och ut.

Forever Ago


Business

Idag har jag lämnat bilen på verkstad, cyklat från Ersboda, ringt Skatteverket,
bokat resa till Alida och tvättat. Redig var det ja. Herregud.

Husligheter

Vaknade med solen i ögonen halv åtta imorse. Från sängen sett var det plötsligt vår ute. Tö, fåglar och solsken. Innan klockan var nio hade jag svängt ihop en müsli. Sedan pysslade jag på lite här hemma, navigerade runt på Skatteverkets hemsida (!), handlade och unnande mina stackars fötter ett fotbad.

På step-muskelpasset flåsade jag som en tok, sedan gick jag hem och styrde upp en rödlöksfoccacia medan Erik kokade ihop en potatissoppa. Sedan somnade jag i ett kort soppkoma, städade lägenheten och redigerade några bilder. Helt enkelt.
Jag känner mig så ... redig.


Everywhere and in Between

I helgen var jag och Erik hem. Det var riktigt härligt och jag passade på att träffa så många som bara möjligt. Alla fastnade inte på bild, men bland annat så åkte vi till Bäckboda och födelsedagsfirade, åt gott och spelade spel. Som Med andra ord. Och för er som vet vad det går ut på kommer här helgens bästa citat:

- Huvudstaden i Frankrike!
- Rom!
- Rätt!Resten av helgen spenderades tillsammans med alla de olika familjekonstellationerna, systertid, chokladfondue, glada nyheter, kompisfikor och sist, och faktiskt fysiskt minst, Liv och hennes underbara föräldrar.

Foto: Liv
(ett fotoproffs in the making.)
Vi åt god mat, fascinerades av hur fascinerade ett litet tåg kan vara, skrattade och såg film.
En perfekt Brännforskväll med andra ord. Som alltid :)

The Created Void

Ikväll kan jag nästan* lova er en bloggkavalkad.
Men först, lite lägenhetsstädning.

*det gäller ändå att gardera sig.

Grattis!Min

käre

bror

har

tagit

körkortet

idag!

:)Ambitioner


Idag använder jag mig av alla knep jag kan. Det ska bli saker gjorda idag.
Planen är att kunna lämna in redan på torsdag förmiddag och sedan åka hem hem hem.
Visualisera ett mål och arbeiten!

(Notera särskrivningen. Fy!)

Jag och Samtalsanalysen


Jag och Erik spenderade gårdagen på Operan. Tv-spelsmusik i ny tappning. Riktigt bra. Idag gör jag ingenting. Jag har tänkt plugga, men än så länge har det inte blivit mycket av det. Det är så att jag tror att det bara kommer hända helt plötsligt. Att jag bara kommer känna ett sug i kroppen efter att skriva om samtalsanalys. Good luck till mig, säger jag.

Jag Älskar Fredagar


Idag har jag och kameran gått en långpromenad i solen. Alla träd reste sig som moln från marken och på bild gjorde de sig så fantastiskt fint. Helt oredigerat dessutom.
Sedan har jag pysslat på i lägenheten och skrattat åt alla konstigheter
som Erik haft för sig. Och inte pluggat. Fint.

You´re Ever so Inviting

Jag ligger i sängen. Genom fönstret skiner solen och genom Spotify dansar Cobra Starship fram över onsdagen. Jag läser det här och nickar. I bakhuvudet planerar jag resor till Skellefteå, Norrköping, Göteborg (!?) och Skellefteå igen (generösa pengadonationer mottages ytterst tacksamt). Bland praktisk samtalsanalys skvalpar också ett mycket konstigt fotoprojekt runt...

En Dålig RubrikIstället för att inte skriva bra blogginlägg
ska jag nu skriva dåliga.

Det har kommit mycket snö.
Jag har kört bil i vansinnet.
Jag skriver alltså finns jag. Fortfarande.
Hejja.


RSS 2.0