15:55

På lördag vill jag klä ut mig, dricka vin och vimla hemma i stan.
Angående detta är de enda obesvarade didaktiska frågorna var och med vem.
Någon som kan hjälpa mig med det?

En Liten Statusrapport

Från den första december har jag ett korridorsrum på Nydala som är mitt, bara mitt. Korridor var ju inte det jag hade hoppats på, men det kan mycket väl bli hur bra som helst och jag känner att det är skönt att jag slipper detta eviga jagande. Äntligen kommer jag att ha något eget.

Imorgon har vi redovisning, hemtentainlämning och därmed kursavslut på denna matnyttiga men evighetslånga kurs i vuxenpedagogik. Frihet. På lördag packar jag sedan en väska storlek större och åker hem till älskade Skellefteå för tre veckors praktik. Är sjukt peppad!


(hej)

(Min internetlösa tillvaro är faktiskt inte så hemsk som man skulle kunna tro. På många sätt är den välbehövlig. Jag saknar dock bloggen och har insett att den fyller en så mycket större funktion än tidsfördriv. Den vackra dag då jag är uppkopplad igen ska jag börja blogga som aldrig förr. I fredags cyklade jag för övrigt över min mobiltelefon och tänkte att nu är det fan kört. Det var det som tur var inte.)

13:12

Efter att ha varit rastlös och bostadslös i x antal månader är jag nu även internetlös. Nu väntar jag bara på att min värdelösa mobiltelefon ska lägga av och sedan är jag helt isolerad från allt som kallas omvärld. Kanske får ta och flytta in i språkkonsultrummet ändå. Tak OCH en internetuppkoppling - LYX.

(Min facebook-avvänjning börjar med andra ord NU.)

RSS 2.0