Hej semester!

Idag har jag jobbat min sista dag på kyrko!

Ikväll blir det stugmys, i morgon PDOL och sedan en vecka av ingenting (JA!) innan nästa helg kommer med nya vansinnesdåd. Det enda som känns ens lite dåligt just nu är att jag mer eller mindre har slut pengar. Var de tog vägen? Jag vet inte. Eller jo, det kan ha varit så att jag varit i Bergen, bokat en charter, bokat tåg till Stockholm, festat varje helg, bokat flyg från Stockholm, betalat hyra och ett IKSU-kort jag inte använder, ätit ute lite för ofta, gått på bio och picknickat en hel del samt gjort 40 miljoner andra roliga saker den senaste tiden. Men det är inte säkert att det är det. Jag kan också ha blivit rånad. Big-time.

Badanka: The Sequel


"Måste vara luften hon andas."

Middag med bästa E, promenad med A och bio med alla fina. Idag har jag även jobbat min sista måndag för sommaren och hört mig själv säga saker som jag samtidigt insett vara sanning. Fint. Måndagar är snälla dagar.

Badanka


This is fightmusic, you should fight to it

Det är morgonen efter kvällen före och jag kan som vanligt inte sova så länge som jag skulle önska. Tre veckors häckklippning tynger bokstavligt talat mina axlar och jag är ganska trött på att vara bakis. Men annars känns allt fint för Hanna är här och Trästocks är himmelriket i festivalform. Igår missade jag mycket bra, men Khoma blev bättre och bättre för varje låt och Pulpa var awesome. Idag ska jag gå all in i musikmolnet.

(Att det var 8 grader ute inatt när jag gick hem är faktiskt inte okej.)


00:12

Idag kom stressen ikapp mig. Ungefär samtidigt kom jag på att jag ska vara ledig i hela fyra veckor snart. Alltså, ledig. Hur gör man? Vad gör man?
Hur funkar det egentligen?


Sommarstation med världen bästa imorgon, sedan drar Trästocks äntligen igång!


Och ja: Entourage s07.

Hej semester!

Idag bokade jag en charter. JODÅ.

Fyra dagar i Bergen

Jag har haft en vansinnigt bra långhelg i Bergen
tillsammans med stora delar av min fantastiska familj.

Vackraste inflygningen någonsin. Arvid. Hotellfrukost. Regn. Sol.
Pingviner, plattfiskar och krokodiler. Emilia. Hypnotisören. Sol. Regn. Pappa. Vansinniga mängder mat. Fløyen. "Hatar när det händer." Agnes. TGI Friday's brownies. Regn. Fotopromenad."Fredag är mysigt svart." Igentagning av förra helgens sömnbrist. Plump och some serious familjetid.Lyxproblem

Det är onsdag idag och jag tar härmed helg. Imorgon åker vi för att hälsa på lillebror och Emme och jag peppar minisemester. Och allt annat. Det är mycket nu och allt är så bra, men jag förstår inte var tiden tar vägen och hur jag ska få den att räcka till.

Dagen efter alla kvällar före

Efter tre dagars stadsfestande avslutas helgen med den varmaste dagen ever. Frukostpicknic och solande i parken. Telefonsamtal om gårdagens bravader och 40 liter vatten, typ. Sedan peppar jag nog (faktiskt) lite fotboll i kväll. Heja söndag.

Sommaren 2010 ♥


Bästa midsommaren någonsin!

(Varje bakisdag borde ha en brygga.)


Umeyo!

Är hemma i Umeå över helgen. Sover i min egen säng, hänger med mina fina umevänner och söker med ljus och lykta efter mitt pass, vilket än så länge vägrar bli funnet. Idag blir det stan och sedan häng vid Nydalasjön. Fina Umeå!


Den här sommaren alltså!

Hur crappy den här dagen än må ha känts för att par timmar sedan så vände allt under kvällen. Det behövs inte mer än Bradley Cooper, facespace och världens bästa vänner för att få mig på bra humör igen. ♥

RSS 2.0