"Titta på min blomma."

En skalbagge har jätteroligt!

"Lukta på min blomma."

Ni behöver ju knappast fråga om jag hade roligt igår;
jag var ju utklädd till clown. Nu är dock frågan:
Hur roligt har en skalbagge?

God morgon

Frukost och Kelly Clarkson. Popmorgon. Efter drygt två veckors konstant arbete är planen ledighet idag. Nu får vi se hur det blir med det, men mellan varven ska jag njuta av det lilla. Som att lufsa runt i mjukisbyxor och tofflor, att svänga mina lurviga när ingen ser och att fundera ut en kick-ass-outfit till morgondagens Halloweenfest. Hej fredag, jag har längtat efter dig.

Torsdag

Sitter på kontoret. Själv. Jag och min nya kontorsstol. Det börjar kännas lite som hemma. Vi har fått fint. Jag tittar på mig själv i reflektionen i fönstret med regnet utanför. Det grå. Inser att jag behöver klippa mig. Ett jobb har jag ju redan skaffat.
Det kan nog inte bli mycket mer vardag av det hela.

Och aldrig tidigare har väl vardagen varit just denna.
Det är fantastiskt vad som kan hända på bara några månader.

Småcitrus och vila

Den milda sjuksköterskan Marie, vars hand knastrar i mitt rejäla handslag (ja, jag har övat), utrustar sig med ficklampa, träspatel och tops. Väpnad för upptäcktsfärd.

 

Gapa, säger hon. Säg ”aah”. Jag gapar. Väser aah. Och sedan tittar vi på varandra i fem minuter, jag och min munhygien. Och Marie. Hon säger mm jaha jo-just-det till allt jag tar upp i syfte att dämpa den 300 sekunder långa tystnaden och jag misstänker hon alltid säger det till allting.

 

Klockan piper, vi andas ut

och jag har inte streptokocker.

 

Jag och min fem-och-en-halv-veckas-förkylning har bara rekordambitioner.

Känns inte helt ovanligt.

 

Hej förresten.


Oh That I Had


RSS 2.0