Jag och Samtalsanalysen


Jag och Erik spenderade gårdagen på Operan. Tv-spelsmusik i ny tappning. Riktigt bra. Idag gör jag ingenting. Jag har tänkt plugga, men än så länge har det inte blivit mycket av det. Det är så att jag tror att det bara kommer hända helt plötsligt. Att jag bara kommer känna ett sug i kroppen efter att skriva om samtalsanalys. Good luck till mig, säger jag.

Kommentarer
Postat av: Alida

Shit Lisa, vilket monsterminne du har! När du säger det kommer jag ju på att det har jag ju! Men jag har ingen aning om var den är nu :P När hade jag den? Var ju skitlängesen! Jag vann den i en tävling minns jag. Var på lokalradion, du vet där du jobbade en sommar, jag minns att jag o mamma var och hämtade den i logen på kyrkholmen. Skumt! Det hade jag helt förträngt.



Aaaaa, Lisa, det här är helt sjukt, nu hittar jag ju affischen här! Hahaha, den låg under en annan bild i en tavla som jag har kånkat hit från Skellefteå. Sjukt. Den är riktigt snygg faktiskt. Nu måste jag kanske sätta upp den!



Puss!

Postat av: Helena

Om suget kommer, får jag låna lite då? Jag har liksom fastnat jag med...

2009-02-15 @ 17:11:57
URL: http://myosotiz.blogspot.com
Postat av: Hanna

Orvar korvar var för övrigt in på bishops och drack öl igår. Jag tyckte synd om honom, han fick inte vara ifred från damerna en sekund!

2009-02-15 @ 22:35:01
URL: http://hannaselinder.blogg.se/
Postat av: Helena

Orvar (med tillhörande filmteam) har varit i "min" butik och spelat in "påor" till Filmkrönikan ett antal gånger. Jag var tvungen att vara där före öppning på obetalt tid varje gång. Men han är en trevlig prick :)

2009-02-16 @ 09:51:51
URL: http://myosotiz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback