High School-sittning!


Utklädnads- och fotopepp!

Sittning med våra fina nollor/ettor igår. Mycket bra! Temat var High School och Napoleon Dynamite min hjälte. Jag tycker att jag lyckades ganska bra faktiskt (mycket tack vare mina fina korridorshjältar som ryckte in och lockade, nålade, hamrade och peppade ♥)

Vaknade seg och lockig idag. Kände att det var en fin dag för fotofrosseri så as we speak peppar jag den fantastiska fotocirkeln cirkelfotos fototema Cirkus! Det har gått lite överstyr
and I am loving it!

Om betydelsen av tid

Tiden rusar ifrån mig den här terminen. Allt som så länge har legat långt in i framtiden är här och nu och i morgon är det nästan jul och jag förstår inte varför det aldriglugnarnersig. Samtidigt är det i stilla vatten allting rusar fram, såhär ett år (ochsåmångatimmartankarordstorakliv) senare, vilket gör allt så himla ... lätt.


(Mia Skäringer är så klok och sann.
Hennes ord är mina.)

Share the Sunshine Young Blood *

Haft höstens första fotocirkelträff ikväll.
Så vansinnigt mycket pepp!

* Emarosa

Valet 2010, del tre

Flera gånger nu har jag försökt skriva något om vad jag tänker
om gårdagens valresultat. Jag får inte till det, får inte ut det.
Det enda jag kan tänka på är
5,7 %, 20 mandat
och en vågmästarroll

Och den enda jag kan känna är olust.

Valet 2010, del tvåDet här är vad jag tycker om er rasistiska jävla propagande era idioter!
Sluta skicka er skit till mig, särskilt om ni inte ens vågar skriva ut vilka ni är. Jag blir uppriktigt sagt nervös inför söndagens val.
Dark is the way, light is a place

Älska Nydalasjön och långa kvällspromenader.

Little secrets *

Men åå himla bra!
Hej fotopepp!


* Passion Pit

Will You Tell Me Once Again

Robyn – Hang With Me (Avicii's Exclusive Club Mix)
Love-love-loving it!

22:03

Har spenderat kvällen tillsammans med fyra helt fantastiska människor. Nu ska jag dyka in i min garderob och fynda lite inför morgondagens klädbytarkväll. Pepp!

Om att jag redan skulle ha varit på skolan

Jag är så vansinnigt lat idag. Lyssnar på nya skivsläpp och fotar med mitt nya favoritobjektiv istället för att skriva summary eller nöta vokabulär.

Snart
ska jag ta tag i allt.

Faktiskt

Jag lider inte av någon åldersnoja överhuvudtaget. Mitt år som 24-åring har varit det absolut bästa hittills och jag tänker därför att det knappast lär börja gå utför redan nu. Trots detta fick jag lite lätt panik när jag igår konstaterade att om 10 år fyller jag 35 år. DET om nåt är ju vansinne!

Men.

Det är ändå fint att bli äldre, för det enda det betyder är ju att man faktiskt lever.

00:52

Jag är hemma i Skellefteå. Även om det inte var längesedan sist så känns staden annorlunda nu: höstigare och ganska tom. Ändå är det skönt att vara här. Att hänga på en balkong inlindad i filtar och prata om livet och världen. Att se stjärnfall och satelliter, kända ansikten och allt det som är precis som man minns att det alltid varit.

Hur en födelsedag bäst ska firas

Min födelsedag firades med barnkalas!

 

I en lägenhet pyntad med ballonger, serpentiner och teckningar pysslade vi ihop egna partyhattar, fiskade vi i fiskedamm, drack vi saft och åt glassbuffé samt försökte vi oss på ballongdjurskonsten. På gräsmattan utanför lekte vi lekar och spottade grodor och sedan målade vi oss med ansiktsfärg och färgade håret med röd, grön och blå hårspray (vilket var spännande med tanke på att jag saknade rinnande vatten när jag kom hem och därför fick sova med huvudet inlindat i ett gammalt örngott för att inte förstöra mina sängkläder).

 

Det var magiskt bra.

 

 


Ålder är bara en siffra!

En av de bästa födelsedagarna ever.


Födelsedagsbarnet

Idag fyller jag 25 år. Yay!

Body talk, pt 2

Jag älskar Robyn.

Har haft en awesome helg; min klass är helt fantastisk. Min måndag har varit produktiv och den här kvällen fin. Ute är det stilla, höstvarmt och otroligt stjärnklart. Hösten är här och jag tror att jag gillart.

Bra grejer!


Hej helg!

Surströmming, fest, evighetsköande och utgång med korridoren igår. En helt fantastisk kväll! Min korridor är bäst. Ikväll blir det knytkalas med alla fina språkkonsultstudenter. Solen skiner, jag lyssnar på magiskt bra musik och känner mig back on track. Ibland är det bara så enkelt.

Strut your stuff

Sitter och går igenom sommarens bilder. Försöker få lite ordning,
rensa bort skräp och hitta de där allra finaste guldkornen.
Som den här fantastiska bildserien, exempelvis:

 


Om att känna sig hemma

 

Blev fotoredigeringspeppad och nördade loss i Photoshop.
Bilderna är från sommarens 100-års-kalas.


Valet 2010

Jag hade planer på att plugga engelska vokabulär idag, men än har det inte blivit mycket av. Istället har jag sovit bort halva dagen, gjort SVT:s, DN:s och Aftonbladets valtest samt läst ett par partiprogram. Med detta som ett seriöst inlägg i den politiska debatten känns det sjukt viktigt att faktiskt ta sitt ansvar och ta ställning!


RSS 2.0